Kaartjes van Maaike

Kaartjes, stickers & stationery; ik ben er gek op! Al vanaf jongs af aan word ik helemaal happy van mooie patronen, kleuren, inspirerende teksten en vooral heel veel mooi papier. Ik blader graag door kleurrijke tijdschriften en maakte hier vroeger hele collages van in mijn agenda's. Tegenwoordig gebruik ik tijdschriften om moodboards te maken voor mijn nieuwe collecties; geweldig om te doen en het werkt voor mij super inspirerend! 

Mijn liefde voor kleur, het ontwerpen en stationery komen samen in Kaartjes van Maaike. De artikelen die je op deze site kunt vinden, zijn allemaal door mijzelf ontworpen (met uitzondering van de cadeauzakjes). Ik kan ontzettend genieten van het ontwerpproces! Het opdoen van inspiratie, bedenken van nieuwe ideeën en het ontwerpen zelf, ik kan mij er helemaal in verliezen!

De collectie van Kaartjes van Maaike breidt zich steeds verder uit. Waar het begon met enkel kaarten en minikaarten, kun je nu ook stickers, stationery & inpakpapier vinden! In 2022 staan er ook weer een aantal mooie projecten in mijn planning en zal de webshop binnenkort aangevuld worden met nog veel meer leuks! Wil je niets missen en mij volgen in mijn creatieve proces? Volg me dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ik wens je veel shopplezier en stuur mij gerust een berichtje als een opmerking of vraag hebt. Vind ik alleen maar heel erg leuk!

Liefs, Maaike

© 2019 - 2023 Kaartjes van Maaike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel